Ledig helg!

Nu har jag haft en ledig helg och den tillbringade jag framför symaskinen med små avbrott ute i det underbara vårvädret.. Man är väl inte klok egentligen som föredrar att sitta och sy istället för att vara ute i vårsolen, men jag hade en ide som jag bara var tvungen att prova.. Du kanske känner igen känslan, den där tanken som inte vill lämna en..-Undrar om det kan funka..-Vad skulle hända om?....-eller vore det bättre att......


Här kommer bilder från helgens arbete! Skålen är gjord av 4 mm rep från RUSTA av alla ställen.. Jag har sytt med transparent tråd runt, runt, runt, Kanten är gjord av gummislang avsedd till halsband, så den är mjuk. Det kommer bli fler såna här skålar, kanske en med lock?

Kommentarer

 1. Jag måste erkänna att jag fattar inte riktigt... Hur fick du till formen? Den skåliga? Sydde du bara runt runt och sedan kom formen av sig själv, eller? Vad använde du för söm?
  mvh June

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej June! tack för ditt inlägg, jag ahr skickat ett mail till dej med mer info!
   /Mikael

   Radera
 2. Så enkelt och genialiskt. Att bara sy direkt på repet och att slippa vira tyg runt först

  SvaraRadera
 3. Visst är det genialiskt? Det beror nog främst på att repet var så snyggt i sig, Hade det varit den vanliga blå linan hade det ju inte blivit så snyggt!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin!

  Du får gärna maila mig lite mer info om hur man gör också, för jag fattar ingenting =)

  sandra_lindgren@hotmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar